Par terapi

PAR

TERAPI

                  Par terapi


Parforhold


Er jeres parforhold ude af takt? Måske oplever I at der er gået hverdag i den, at kontakten er dårlig eller ikke eksisterende længerere. Måske skændes i højlydt, eller også er I blevet stille - eller som nogle par siger, "vi skændes aldrig". Det kan også være jalousi eller utroskab der er kommet i vejen for jer.

Men alle par har konflikter, og ofte er det dybe længsler og problemer der ligger bag vores mønstre og bliver vores følelsesmæssige udfordringer.

Dette skal vi vi til tider have hjælp til at få afdækket. Først når I har opnået accept og anerkendelse for hinanden og jer selv omkring dette, kan arbejdet med at skabe nye og positive mønstre begynde.


Vi har brug for at føle os følelsesmæssig tryg ved vores partner, hvis vi skal kunne betro vores inderste.

Når vi ikke er det, begynder vi måske at udtrykke vores utilfredshed ved at kritisere og skubbe til vores partner for at få deres opmærksomhed eller påkalde deres beskyttelse. Af gode grunde bliver det ofte opfattet forkert, og vi skyder måske tilbage, eller ender med at trække os.

Og således sidder I pludselig fast i et mønster der tager jer igen og igen, og i stedet for at komme tættere på hinanden, som oftest er det ønsket er, tager det jer fra hinanden.

Det er ofte her, man har brug for lidt hjælp til, at finde hinanden igen, og den mest veldokumenterede parterapi med opnåelse af væsentlige forbedringer i parforholdet, er EFT - emotionsfokuseret terapi - som er den terapiform jeg tilbyder.

Læs mere om denne metode under →                                hvor du også finder en lille video om de mønstre vi kan komme ind i.


Det er også i disse usikre, utrygge, følelsesmæssige dilemmaer, jalousien får sin grobund - læs mere her

eller måske fører det til en af de mest ødelæggende dilemmaer parforholdet kan komme ud for, utroskaben,

læse mere her

 

Hvad skal vi regne med, tid og pris?

Forløbet består af fælles samtaler på ca 75 minutters varighed, og i starten af forløbet også 1-2 individuelle samtaler, som jeg bruger til at afdække det som I hver i sær har med i livet, og dermed kan have betydning for hvordan I er i jeres parforhold.


I skal derfor kalkulere med mindst 6-12 samtaler fordelt over 3-6 mdr. Dette forstår jeg selvfølgelig kan være en økonomisk udfordring for nogen, men jeg er til at tale med.

Se det som en investering i jer selv, jeres parforhold og en tryg fremtid. Det er videnskabeligt bevidst at mennesker der lever i trygge parhold med følelsesmæssigt tilgængelig partnere er sundere fysisk, fordi de er sundere psykisk

Se priser her  →   

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt og adresse


Gitte Rommedal

Immervad 1, 1. sal

8000 Aarhus C

Email: psykolog@rommedal.dk

Telefon: 24 40 93 42

Jeg er min egen sekretær , så læg gerne en besked, mail eller sms.

Brug evt. kontakt formular

Åbningstider

 

Dagligt.

Morgentider især muligt, tirsdag, onsdag og fredag.

Sene eftermiddagstider, tirsdag og torsdag. (se mere)

 

Ferie / fridag / kursus

      Efterårsferie uge : 42